Imate pitanja?

Pozovite : +38162 8103294

Radno vreme

Ponedeljak – petak : 8 – 16

AUDIOPARTNER

Prijatelj vašeg sluha

Imate problem sa sluhom?

Ne čujete jasno okolinu?

Ne razumete šta vam govore?

ZAKAŽITE PREGLED!

O NAMA

Audiopartner je nastao u junu 2015. godine.

Ideja da spojimo želju za promenom odnosa prema oštećenju sluha i slušnim aparatima sa pružanjem usluga i radom sa osobama oštećenog sluha, nastala je godinu dana ranije. Početak je došao iz želje da se rad sa decom i odraslima oštećenog sluha promeni, da se izađe iz uobičajenog šablona. Mi ne prodajemo proizvod – mi prodajemo rešenje.

U cilju nam je da našim klijentima ponudimo najbolje usluge. Zato smo razvili sistem komunikacije kojim vam štedimo dragoceno vreme. Ukoliko ne uspevate da dođete do nas, da li zbog vremena ili udaljenosti, možete nam poslatigotov audiogram, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Zadovoljni korisnici su najbolji promoteri!
Zadovoljan korisnik je neko ko zavoli i nosi aparat stalno, neko ko i sam postaje zagovornik nošenja aparata, iako ranije nije bilo tako. Naš cilj je popularizacija korišćenja slušnih aparata – skidanje stigme koja prati oštećenje sluha. Radimo na tome da se na slušne aparate gleda kao na pomagalo (kao na naočare, npr.), što i jesu, a na decu i odrasle koji ih nose kao na sve druge ljude. 

Ne potcenjujte i ne ignorišite oštećenje sluha!

Za sve nedoumice, pitanja i sugestije stojimo vam na raspolaganju!

KONTAKT

Vreme je ključan faktor!

Postavite nam pitanje, zakažite konsultacije ili pregled.

ZAKAŽI

SLUŠNI APARATI

MAGIJA ILI ČUDO TEHNIKE?

Slušni aparati su elektronski uređaji malih dimenzija, kreirani i dizajnirani da poboljšaju i podignu nivo sluha i iskustvo ponovnog slušanja učine prijatnim i normalnim. Oni pomažu da vratite izgubljeno i da čujete kao najpribližnije vremenu u kome oštećenje nije postojalo. Da imate najbolje, da iskoristite preostale kapacitete sluha i da u kombinaciji sa unetim podacima vratite sluh na nivo kakav je bio pre oštećenja.

Najbitnije kod izbora aparata je da aparat svojom snagom bude adekvatan za posojeće oštećenje sluha. U suprotnom, aparat neće imati svrhu. Kod izbora slušnih aparata imajte poverenja u stručno lice koje vam preporučuje aparat. Aparat se bira prema oštećenju i potrebi korisnika, a ne prema izgledu i veličini. Neadekvatan slušni aparat ne vrši svoju funkciju.

AUDIOPARTNER VAM NUDI BESPLATNO PROBNO NOŠENJE SLUŠNIH APARATA!

PRIJAVITE SE!

Predstavljamo vam nekoliko osnovnih modela slušnih aparata radi ilustracije njihovog izgleda. Svakako, Audiopartner prati savremene trendove u toj oblasti i nastoji da uvek pronađe najfunkcionalnije rešenje shodno potrebi klijenta, ali i da ponudi odgovarajući estetski efekat.

CIC

Aparat kompletno u ušnom kanalu

ICC

Aparat kompletno u ušnom kanalu

RITE

Zaušni slušni aparat

BTE

Zaušni slušni aparat

BLOG

Dajemo vam korisne informacije o sluhu, mogućim oštećenjima, njegovom očuvanju. Upoznajemo vas sa načinima otkrivanja, lečenja ili saniranja slušnih problema.

Oštećenja sluha

Kako čujemo, a kako gubimo sluh? Naše uho sastoji se iz tri dela - spoljašnjeg koje prima zvuk (čine ga ušna školjka i spoljašnji slušni kanal) srednjeg koji prenosi zvuk (bubna opna, tri slušne [...]

KONTAKT

Audiopartner se nalazi u Gostivarskoj 70e u Beogradu. Možete nas posetiti lično, ili nas kontaktirajte putem telefona, emaila, Fejsbuka.

+381 62 810 32 94

apartner@your-email.com

Slušni aparati Audiopartner